Zaterdag met de auto de omgeving gaan verkennen, eerst naar Greensborough gegaan is een leuk stadje met een groot winkelcentrum ik moest naar de telf.shop om uitleg te krijgen voor mijn prepay kaart.

In de middag naar Kangaroo Ground, helaas geen kangeroe te bekennen, (maar ik zal ze heus noch wel een keer zien) er staat daar wel een uitkijk toren het is een oorlogs monument van de 1ste en 2de W.O , het was helaas geen mooi weer waardoor je de sky line van Melbourne wat wazig is, zie de foto's.

De andere foto's is van sugerloaf, dat is het water reservoir van Melbourne en omgeving, het water staat een stuk hoger dan de laatste keer dat ik er was, het weer is hier op z' n Hollands zon-regen en 14-16 graden.

Zondag hadden wij een late uitgebreide verjaardags lunch van de verjaardag van Prue het was heel erg gezellig, het diner hebben we maar overgeslagen, zo vol waren wij nog.

Maandag samen met Bert met de trein naar Melbourne geweest, in de emigratie muzeum geweest of we wat konden vinden van mijn broers emigratie, maar we moeten daarvoor in Adelaide zijn werd ons verteld want daar staat hij ingeschreven.

Even heerlijk langs de yarra river gelopen richting south bank, daar zijn nl. leuke cafe's en restaurants, wezen kijken in het luxe Crown casino, heb geen geld verloren of gewonnen stond sterk in mijn schoenen.

Vandaag de reis geboekt naar Tasmanie, heb een mooi hotel in het centrum van Hobart de naam van het hotel is Leisure Inn Hobart Macquari van daaruit neem ik een paar exursies, de data dat ik in Tasmanie ben is 28 mei t/m 3 juni.

Daarna terug naar Bert en Helen in Eltham om ons voor te bereiden voor de grote reis naar Alise Springs maar wel via een grote omweg.