Ben deze week naar de Yarra Valley geweest wat een mooi natuur gebied is het, richting de Yarra Valley kan je nog aan de bomen zien van de bos brand in 2009, de onderkant van de stammen zijn nog helemaal zwart, maar de valley zelf is weer bijgekomen alles is weer groen en bloeid.

Onder het natuurpark hebben ze een tunnel gegraven voor de free way, zodat deze het natuurschoon niet kan aantasten, het park moest n.l. behouden blijven aan de ingang van de tunnel hebben ze en mooi kunstwerk gemaakt met de naam Mullum Mullum genoemd naar de riviertje de mullum, schoorsteen op de voorgrond zit het afzuig systeem van de tunnel in zie de foto's.

We hebben ook een paar wijngaarden bezocht ook een speciale kiwi wijngaard in Toolangi, daar maken ze dus kiwi wijn maar ook cider, helaas was hij gesloten is alleen maar het weekeind open voor bezoekers, maar wij mochten er toch rondlopen.

Een eindje verderop is een restaurant met de naam singing garden hoff, wat erg bekend is onder de aussis, daar heeft vroeger n.l een van de bekenste schrijver en compenist van australie gewoond en is nu verbouwd tot een cafe- restaurant.

De bedoeling was om vrijdag naar Melbourne airport te gaan om wat foto's te maken, spotten van vliegtuigen en airport, maar is niet doorgegaan van wege het slechte weer.

Verder deze week rustig aangedaan en een beetje in de buurt gebleven.

Zaterdag avond naar een Thais retaurant geweest in verband met Helen en Bert Huwelijks dag het was heel gezellig en het eten was heerlijk maar wel heet.