De tijd gaat snel alweer een week voorbij, afgelopen maandag zijn we naar Westerfold Park en Tinnis Resevoir geweester is daar o.a. een tentoonstelling over de Aboriginals en de koffieshop wat door hun gerund wordt.

Er zijn vele stammen met hun eigen totempaal, zo is in de staat Victoria de Koori Nation en speciaal in Melbourne de Wurrundjerie, op de top van de totempaal staat een adelaar in het Aboriginal Bunyil.

En in Northern Territory, Arrente Nation en speciaal bij Alice Spring de Warlpiri, op de top van hun totempaal staat een rups of te wel Yiparinya.

Dinsdag Bert geholpen met een klein klusje aan de carport.

Woensdag jarig lekker zitten niksen iedereen bedankt voor de felicitaties, s’middags een borrel gedronken op de golfclub, a.s. zondag is er een party.

Donderdag naar Mount Dandenong geweest 680 meter hoog, met helder weer een heel mooi uitzicht maar helaas het was zwaar bewolkt, misschien doen we het nog een keer over dan kunnen er ook mooie foto’s gemaakt worden.

Naar een Hollandse tulpen kwekerij geweest van de Fam, Tessellaar is al de 3de generatie, maar je waant je echt in Holland.

vrijdag rot weer echt Hollands veel regen de hele dag en koud.

zaterdag shoppen voor mijn party van a.s. zondag, s’avonds naar een toneel uivoering waarvan Bert de regie over had.

zondag s’morgens naar Melbourne, heb veel foto’s gemaakt moet ze alleen nog uitzoeken, s’middags koffer klaar maken voor vertrek naar Tasmanie, vanaf 16uur party time, heb een hele leuke dag gehad. Helen heb foto’s op facebook gezet.