Deze week heb ik weinig te vertellen, het was gewoon een rustige week dus lekker uit luieren en bij komen van alles wat ik al ondernomen had.

Het is de bedoeling dat ik a.s. vrijdaq met mijn terug reis ga beginnen naar Melbourne, en dat zal gaan via Coober Pedy richting Adelaide waar ik tot en met maandag zal blijven en dinsdag dan vertrekken naar Eltham ( Melbourne ) waar we s’avonds proberen aan te komen, we gaan niet via de Great Ocean Road maar via de rijksweg wat dus veel sneller gaat.

Dan heb ik nog een paar dagen voor ik naar huis vertrek dat zal zijn op dinsdag 7 augustus met Yet Star naar Singapore waar ik dan overstap op de KLM en woensdag morgen om 7 uur op Schiphol land, de juiste gegevens horen jullie nog van mij als ik weer terug in Eltham ben.

Toch nog een verrassing voor mij Ken gaf les om met de 4wd in de gebergte van de dessert te rijden achteraf bleek wat ik eerst gedaan had was maar kinderspel bij vergeleken wat we nu gingen doen, we gingen via smalle rotspaden naar de top van de berg en gingen zo over de toppen van de ene berg naar andere berg rijden met soms een stijlings percentatie van meer dan 30% ook zijwaards ging het af en toe goed schuin een gegeven moment heb ik wel even gedacht nog iets schuiner en we rollen van de berg af.